Acum este: Dum 22 Apr 2018, 18:21

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Regulament general al forumului AnimeSign

1. Limbajul vulgar este interzis. Daca insultati un user sau un membru al staffului, sau orice altceva, la a doua abatere veti primi warn. De asemenea mesajul va va fi sters.
2. Nu se accepta certurile intre useri, nici macar prin PM. Acest forum trebuie sa fie pasnic si cei de aici sa fie prieteni. Nu vreau sa vad ura si lipsa de respect. La prima abatere aveti warn. De asemenea moderatorii nu au voie sa insulte userii care nu respecta regulile sau sa se ia de ei in nici un fel. Cei ce vor face asta isi vor pierde functia. Indiferent de greseala sau nesimtirea utilizatorului, moderatorul trebuie sa fie calm si sa nu se poarte lipsit de respect fata de acestia. Focul se stinge cu apa, nu cu foc.
3. Fara spam ( exceptie forumurile “jocuri” , “sugesti” , “nemultumiri” , “Graphic Design“ , “nelamuriri“ si “magazin” ). Pentru cei ce nu au mai intalnit acest termen pe alte forumuri venim cu lamurirea. Spamul este un mesaj mai scurt de trei randuri fie si incomplete ( minim doura randuri si jumatate ). De asemenea un mesaj de forma: “ Si eu sunt un fan al acestei formatii. Imi place mult. Sper sa merg la un concert candva” … se considera spam deoarece cuvintele puse cap la cap ar avea doar atat: “Si eu sunt un fan al acestei formatii. Imi place mult. Sper sa merg la un concert candva. “ Spamurile vor fi sterse.
4. Excesul de emoticoane este de asemenea interzis. Aveti voie maxim un onion emoticon pe rand si asta interzice folosirea altor emoticoane, si puteti pune trei din emoticoanele de messenger pe un rand daca nu ati folosit un onion. Mesajele cu exces de emoticoane vor fi sterse.
5. Nu aveti voie sa faceti publicitate altor forumuri. Nu ne numim ReclamaSign asa ca ma astept sa ne tratati cu respect. Postarea de forumuri la semnatura sau in anumite mesaje sau topicuri inseamna reclama si va fi sanctionata cu warn.
6. Nu postati subiecte aiurea. Inainte de a posta alegeti cu grija topicul in care vreti sa le puneti, de asemenea asigurati-va ca nu mai existat acel topic, fie unul aproape identic. Subiectul va fi sters daca este o clona a altuia.
7. Nu aveti voie cu dublu post. Daca ati uitat sa mentionati ceva, apasati pur si simplu pe butonul “edit” disponibil pe toata durata zilei si completati mesajul anterior. Daca voi vedea mesaje duble il voi sterge pe al doilea. Singurul loc unde se accepta dublu post este la fanfiction, in cazul in care nu ati primit nici un comentariu timp de 7 zile aveti voie sa puneti continuarea.
8. Va este interzisa folosirea culorilor. Acestea sunt folosite exclusiv pentru moderare. Mesajele care contin culori vor fi sterse.
9. Limbajul de messenger si prescurtarile nu sunt acceptate. Cuvinte precum “mn” , “tn”, “ptr” , “snt” ( o adevarata dificultate sa mai adaugi un “u” ) etc. si diacritice improvizate precum “ts”, “tz” , “sh” etc. nu sunt acceptate. Un mesaj care contine astfel de cuvinte si diacritice improvizate in exces va fi sters. Ganditi-va ca daca scrieti intreg va e mult mai usor sa umpleti trei randuri.
10. Pornografia de orice fel ( imagini, filmulete, anunturi, linkuri de redirectionare etc. ) este strict interzisa! La prima abatere veti primi bann pe o perioada nelimitata iar mesajul va va fi sters.

La fiecare zece mesaje sterse primiti un warn. La fiecare patru warnuri de orice fel aveti bann. Perioada acestuia va fi determinata de cat de grava este infractiunea ( infractiunile ) savarsita.Aceste reguli trebuie respectate atat de useri cat si de echipa forumului. Administratorul isi permite sa schimbe aceste reguli atunci cand este nevoie. Este interzisa preluarea acestui regulament de catre alte forumuri fara permisiunea administratorului AnimeSign.Culorile folosite la moderare de catre staff:

Administrator: Verde
Moderatori Globali: Rosu
Moderatori: Maro